۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۴:۱۰
Other-web-safety-issues

Copyright2نشست علمی- پژوهشی  با عنوان «کپی رایت در فضای سایبر» 14 اردیبهشت ماه جاری با حضور دو میهمان از اتحادیه اروپا و سازمان وایپو در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می شود.

به گزارش عطنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه در این نشست که به مدیریت دکتر محمد هادی میرشمسی عضو هیات علمی گروه آموزشی حقوق خصوصی و اقتصادی برگزار می‌شود، میهالی فیکسور (رییس اتحادیه کپی رایت اروپای مرکزی وشرقی) و خانم ژیدی لانگ (مشاور عالی بخش کپی رایت وایپو)  به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

این نشست از ساعت  15/30 الی 18در محل تالار دفاع دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است وایپو*، سازمان جهانی مالکیت معنوی یکی از ۱۶ آژانس تخصصی سازمان ملل است. وایپو با امضای توافقنامه‌ای در استکهلم در سال ۱۹۶۷ «برای تشویق آثار خلاقانه در راستای حمایت از مالکیت معنوی در جهان» تأسیس شد و هم‌اکنون ۱۸۴ کشور عضو دارد و ۲۴ معاهده بین‌المللی را مدیریت می‌کند و مقر آن در ژنو، سوئیس قرار دارد.

*  WIPO: World Intellectual Property Organization

MIR