۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۳:۲۷

oloom-ejtemayi-sardar2

انجمن علمی دانشجویی تعاون و رفاه اجتماعی دانشگاه به مناسبت روز کارگر نشست علمی را با عنوان «کار و کارگر در ایران و بررسی مسائل رفاهی کارگران» 12  اردیبهشت جاری در محل دانشکده علوم اجتماعی برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که با هدف تحلیل مسائل رفاهی کارگران در روز کارگر برگزار می‌شود، صاحب‌نظران و فعالان حوزه کارگری از قبیل دکتر محمد مالجو اقتصاددان، پرویز صداقت، علی خدایی (رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار و از فعالان کارگری)، سیامک طاهری (نویسنده و روزنامه نگار فعال حوزه کارگری) حضور دارند  و به ارائه دیدگاه های خود در این زمینه می‌پردازند.

لازم به ذکر است این نشست دوازدهم اردیبهشت ماه جاری از ساعت 16 الی 18 در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم اجتماعی برگزار خواهد شد.