۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۴
کد خبر: ۳۵۷۵۲

82047418-70673706به گزارش عطنا به نقل از ايرنا، محمود مهرمحمدي در نخستين نشست خبري با اصحاب رسانه در سالجاري، از استخدام پنج هزار معلم از سوي وزارت آموزش و پرورش در سال ۹۵ از طريق آزمون خبر داد.


وي افزود: امسال با توجه به جذب بيش از سه هزار معلم دانشجو براي دانشگاه فرهنگيان سال فوق العاده حساس و نقطه عطفي است چرا كه خروجي هاي آن تحويل نظام آموزشي مي شود و دستاوردهايش از نظر كمي و كيفي نظام تعليم و تربيت را تحت تأثير قرار خواهد داد.


سرپرست دانشگاه فرهنگيان افزود: امسال براي نخستين بار پنج هزار داوطلب از طريق آزمون استخدامي جذب شدند كه حدود سه هزار و 200 نفر آنها در دانشگاه فرهنگيان در رشته هاي علوم پايه مشغول تحصيل هستند و بقيه هم در دانشگاه شهيد رجايي آموزش هاي فني و حرفه اي را طي مي كنند.


مهرمحمدي بيان كرد: در سالجاري حدود 12 هزار نفر از ورودي هاي سال 91 و از طرفي تعداد پنج هزار نفري كه از طريق آزمون سال گذشته جذب شدند در مجموع 17 هزار نفر فارغ التحصيل شده و به عرصه تعليم و تربيت و آموزش و پرورش وارد مي شوند.


وي نسبت به طرح صلاحيت حرفه اي دانشجويان معلم اظهاركرد: طرح اصلح به تصويب شوراي عالي آموزش و پرورش رسيده و ضرورتش مورد تاييد قرار گرفته است. بحث اجراي اين طرح به طور كامل در دانشگاه فرهنگيان برنامه ريزي شد اما مسئله مهم آن است كه دانشجويان ورودي به دانشگاه فرهنگيان از همان ابتدا به استخدام دولت درخواهند آمد.


سرپرست دانشگاه فرهنگيان افزود: اين مركز ملزم به رعايت كيفيت لازم براي ورود معلمان به عرصه تعليم و تربيت است، البته شايد طرح اصلح براي اين دوره از فارغ التحصيلان دانشگاه فرهنگيان اجرا نشود ولي بازهم تاكيد مي شود كه بايد معلمان با كيفيت وارد عرصه آموزش و پرورش شوند.


مهرمحمدي در خصوص ورودي هاي سالجاري دانشگاه گفت: با توجه به ظرفيت 12 هزار نفري دانشگاه فرهنگيان براي جذب دانشجود، بالغ بر پنج هزار نفر از طريق آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش و بخش ديگر از طريق كنكور سراسري وارد دانشگاه فرهنگيان مي شوند.


سرپرست دانشگاه فرهنگيان افزود: دانشگاه فرهنگيان بايد مستقل از ساز و كارهاي تربيت معلم باشد.


وي گفت: معتقد به تنوع تربيت دانشجو و تربيت معلم هستم و موضوع در جلسات سال 94 و جلسات اخير سال 95 بررسي شد و با اجماع نظر اعضاي هيأت امنا به طيفي از روش هاي تربيت معلم دست يافتيم.


وي نسبت به جذب پذيرفته شدگان و كيفيت برگزاري دوره براي استخدامي هاي جديد وزارتخانه آموزش و پرورش اظهار كرد: براي برگزاري اين دوره ها، تعدادي از پرديس هاي دخترانه و پسرانه تجهيز شد تا بهترين ميزباني را داشته باشيم و با درخواست جابجايي تقريباً با حدود 80 درصد دانشجويان براي رفع مشكلات آنان به تفاهم رسيديم.


سرپرست دانشگاه فرهنگيان افزود: اين تفاهم براي دوره 10 هفته اول بود كه درس ها عمومي بود اما در دوره 10 هفته دوم كه از خرداد شروع مي شود، درس ها تخصصي است و افراد بايد در پرديس هاي در نظر گرفته شده حضور داشته باشند.


وي درخصوص وجود رشته دكتري در اين دانشگاه گفت: در آينده نزديك در دانشگاه فرهنگيان دوره تخصصي دكتري با ظرفيت 400 نفر پيش بيني شده كه اين دوره ها براي رشته هايي مانند اقتصاد آموزش و پرورش، مديريت آموزشي و تكنولوژي آموزشي پيش بيني شده است.


وي گفت: هم اكنون در اين مركز در سطح كارشناسي ارشد 17 كد رشته با 400 نفر دانشجو تحصيل مي كنند.


سرپرست دانشگاه فرهنگيان در خصوص ماده 28 اساسنامه اين دانشگاه گفت: موضوع پذيرش دانشجو و برگزاري دوره از طريق آزمون استخدامي در اين ماده هست اما اصل اين موضوع مصوبه هيأت امناي دانشگاه است.


وي افزود: تلاش مي شود از طريق روش هاي جديد، نياز نظام تعليم و تربيت را در جذب معلم برطرف كنيم كه يكي از اين روش ها، روش تركيبي 2+2 است كه در دست بررسي است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار