۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۲۱:۴۶
mize gerd rasane (15)

میزگرد دولت، ملت و رسانه، در دومین روز همایش رابطه دولت ملت با حضور دکتر هادی خانیکی، دکتر کاشی، دکتر فرقانی و دکتر قانعی راد و دکتر تاجیک برگزار شد.

به گزارش عطنا، این میزگرد روز چهارشنبه ساعت 14:30 تا 16:30 در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت برگزار شد. ریاست این میزگرد را دکتر هادی خانیکی، دانشیار ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی بر عهده داشت.

اعضای این میزگرد شامل دکتر محمد مهدی فرقانی دانشیار ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی؛ دکتر محمد جواد غلامرضا کاشی دانشیار علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی؛ دکتر محمد امین قانعی‌راد استاد جامعه‌شناسی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و  رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران؛ دکتر محمدرضا تاجیک استاد دانشگاه شهید بهشتی بودند.
نیما شجاعی، دانشجوی دکتری دانشگاه علامه‌طباطبائی نیز دبیری این میزگرد را بر عهده داشت. با گزارش تصویری این میزگرد همراه باشید.