۲۸ فروردين ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱

به گزارش عطنا به نقل از مهر، دبیرخانه مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه ۴ با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر استان گیلان و مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه ۴ (دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) ، مازندران ، نوشیروانی بابل، علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، علم و فناوری مازندران ، گنبد کاووس)، جشنواره دانشگاه «عاری از دخانیات» را در اردیبهشت ماه ۹۵ در دانشگاه گیلان برگزار می کند.

هدف از برگزاری جشنواره جلب مشارکت دانشجویان و پشتیبانی از برنامه های خلاقانه دانشجویی با همکاری کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان جهت پیشگیری از مصرف سیگار و قلیان ( دخانیات ) است.

دانشجویان می توانند آثار خود را در قالب مقاله، عکس، فیلم کوتاه، نمایشنامه، کتاب، نقاشی، کاریکاتور و پژوهش تا ۲۱ فروردین ماه به مرکز مشاوره دانشگاه گیلان دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

به ۳ اثر برگزیده هریک از قالب های جشنواره جوایز ارزنده اهداء می شود.