به گزارش عطنا به نقل از میزان، حمید ضرغام با بیان اینکه با گسترش گردشگری در سطح جهانی، نقش و اهمیت آن در ایجاد صلح پایدار بین ملتها افزونتر میشود، افزود: رویدادهای گردشگری، به واسطه ی ایجاد ارتباطات میان فرهنگی، امکان درک شباهتها، پذیرش و به رسمیت شناختن تفاوتها، میان ملل را فراهم کرده است.
وی در ادامه دربارهی رویداد 29 فروردین توضیح داد: 18آوریل (29 فروردین) هر سال، روز بین المللی یادمان ها و محوطه های تاریخی نامگذاری شده است. هدف از تعیین چنین روزی، جلب توجه جهانی به حفظ بناهای تاریخی به عنوان میراث فرهنگی بشری و گرامیداشت تنوع این میراث است.
رئیس پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی از رها کردن کبوترهایی به عنوان نماد صلح، در مجموعه جهانی کاخ گلستان در روز جهانی یادمان ها و محوطههای تاریخی خبر داد و گفت: اهدای بروشورهایی به زبان انگلیسی از 19 اثر ثبت شدهی ایران در فهرست آثار جهانی به گردشگران با انگیزه تشویق آنها برای دیدن این جاذبهها از دیگر اقداماتی است که توسط دانشجویان گردشگری در روز 29 فروردین انجام میشود.
به گفتهی این استاد دانشگاه، بنری سفید برای کمپین «مخالفت با یادگاری نویسی روی بناهای تاریخی» در این مجموعه نصب خواهد شد تا گردشگران نظرات خود را دربارهی این حرکت فرهنگی که به منظور مقابله با وندالیسم و تخریب میراث فرهنگی صورت گرفته است، بیان کنند.
ضرغام با بیان اینکه مشارکت و همکاری مراکز علمی با نهادهای اجرایی در صنعت گردشگری موجب سرعت رشد توسعه گردشگری پایدار در کشور خواهد شد، اظهار کرد: این برنامه با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، مجموعه جهانی کاخ گلستان برگزار خواهد شد.