۱۸ فروردين ۱۳۹۵ ۰۶:۲۱

به گزارش عطنا به نقل از فارس، مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، علی مندنی‌پور رئیس اسبق کانون وکلای کشور، مقیمی رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران، موذنی رئیس سابق دانشگاه شیراز و حجت‌الاسلام نیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شیراز در تماس‌های جداگانه‌ای با خانواده مرحوم « محمدجواد جلالفرد» این ضایعه را به خانواده وی تسلیت گفتند.

همچنین جمعی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های مختلف کشور، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها در پیام‌هایی درگذشت مرحوم جلالفرد را به خانواده این مرحوم تسلیت گفتند.

گفتنی است به همت جنبش عدالتخواه دانشجویی، بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان و جمعی از تشکل‌های دانشجویی و دانشگاهیان مراسم ترحیمی فردا چهارشنبه 17 فروردین ساعت 16:30 در مسجد دانشگاه شیراز برای مرحوم جلالفرد برگزار خواهد شد که این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام سیدمحمد انجوی‌نژاد و مداحی بهنام زارع همراه خواهد بود.