۱۸ فروردين ۱۳۹۵ ۰۹:۵۲
isc-arm

وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مصوبه ای را ابلاغ نموده است که براساس آن دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقيقاتي موظف‌اند برگزاري همايش‌هاي ملي و بين المللي را تحت عناوين سمينار، کنفرانس، کنگره و ... در ISC به ثبت برسانند.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی و همکاري های علمی بين المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، با اجرايي شدن اين دستورالعمل، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) سامانه گردهمايي‌ها و همايش‌ها را طراحي و در بخشي از سايت ISC نصب نمود. اين سامانه در واقع پايگاهي براي مديريت متمرکز اطلاعات کنفرانس‌هاي علمي در سطح ملي است. در اين پايگاه، علاوه بر معرفي همايش‌ها تمام فرآيندهاي مربوط به برگزاري همايش از فراخوان، دريافت آثار، داوري تا تعريف کارگاه‌هاي آموزشي، ثبت نام و اعلام نتايج داوري، همه به صورت آنلاين و مجازي انجام مي‌شود.

کاربران با مراجعه به این سامانه می توانند به شیوه نامه ثبت، پردازش و اشاعه گردهمایی های علمی و مقالات آن، آئین نامه نحوه برگزاری و ساماندهی همایش های علمی و همچنین آئین نامه و دستورالعمل برگزاری " همایش های علمی -پژوهشي" دانشگاه آزاد اسلامی دسترسی یابند.

برخی از همایش های در حال برگزاری در فروردین و اردیبهشت ماه 1395

ShowImage