معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: در حال حاضر انتخابات شوراهای صنفی در 50 درصد از دانشگاه ها انجام شده است.

سید ابوالحسن ریاضی طی گفتگویی درخصوص بازنگری آیین نامه شوراهای صنفی و ابلاغ آن به دانشگاه ها گفت: بازنگری آیین نامه مذکور مراحل پایانی خود را طی می کند و بعد از تصویب وزیر علوم به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد.

وی ادامه داد: درحال حاضر آیین نامه قبلی شوراهای صنفی به قوت خود باقی است و دانشگاه ها باید براساس آن عمل کنند.

معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان عنوان کرد: در حال حاضر انتخابات شوراهای صنفی در 50 درصد از دانشگاه ها انجام شده است و در مابقی دانشگاه ها نیز انتخابات شورای صنفی را برگزار خواهند شد.

وی در خصوص بازنگری شیوه نامه آیین نامه شوراهای صنفی گفت: از دانشگاه‌ها خواسته بودیم نظرات خود را درباره نقاط قوت و ضعف شیوه نامه اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان اعلام کنند، تا مسایل جدیدی که در چند سال گذشته به وجود آمده و در شیوه نامه موجود پیش بینی نشده پیش بینی شود و شیوه‌نامه با مناسب‌ترین ساختار به دانشگاه ها ابلاغ شود.

منبع : مهر