699308به گزارش عطنا به نقل از مهر، صمد حاج جباری با اشاره به افزایش مقرری دانشجویان غیرایرانی بورسیه افزود: با موافقت دکتر فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری مقرری دانشجویان بورسیه غیرایرانی ۲۰ درصد افزایش یافت و به دانشگاه ها ابلاغ شد.
وی ادامه داد: همچنین اعتبار شهریه‌ای که برای تحصیل این دانشجویان به دانشگاه ها اختصاص داده می شود در تمام دوره ها ۲۰ درصد افزایش یافت.
مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان افزود: در گذشته شهریه ای که بابت تحصیل این دانشجویان به دانشگاه‌ها پرداخت می‌شد، مبلغ چندانی نبود و دانشگاه‌ها نسبت به این مساله گلایه داشتند که با پرداخت این ۲۰ درصد بودجه به دانشگاه موضوع تحصیل دانشجویان غیرایرانی بورسیه تقویت می شود.
وی افزود: در حال حاضر در مجموعه ۲۱ هزار دانشجوی غیرایرانی از ۹۲ کشور در دانشگاه های ایران مشغول تحصیل هستند و برنامه ما این است که تعداد دانشجویان خارجی غیر بورسیه را افزایش دهیم.