آرش فیضی، دبیر ششمین دوره مسابقات کشوری دومینو ، خبر داد : این مسابقات در قالب 64 تیم برگزار می‌شود که 48 تیم دانشجویی و 16 تیم دانش‌آموزی است.

وی با بیان اینکه در دوره قبلی مسابقات کشوری دومینو تیم‌هایی از 60 دانشگاه حضور داشتند، تصریح کرد: مهلت ثبت نام برای شرکت در ششمین دوره مسابقات کشوری دومینو تا 27 بهمن ماه است.

دبیر ششمین دوره مسابقات دومینو تاکید کرد: این مسابقات کشوری است و از تمامی دانشگاه‌ها و مدارس کشور می‌توانند در آن شرکت کنند.

فیضی گفت: ششمین دوره مسابقات کشوری دومینو در دو بخش ارائه طرح و داوری و رکوردزنی به همت شورای صنفی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که مسابقات کشوری دومینو کاملا دانشجویی است، تصریح کرد: رکوردزنی این مسابقات بر اساس قوانین داخلی آن صورت می‌گیرد و موضوع رکوردزنی در آن مطابق با معیارهای جهانی نیست.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از روند برگزاری ششمین دوره مسابقات کشوری دومینو به آدرس اینترنتی domino-autmech.ir مراجعه کنند.

منبع: ایسنا