۱۶ تير ۱۴۰۴ ۱۴:۵۸
کد خبر: ۳۰۶۲۱۹

عطنا- فصلنامه علوم خبری به عنوان یک نشریه علمی مستقل با اعضای هیئت تحریریه بین‌المللی پذیرای مقالات علمی و پژوهشی اعضای هیئت علمی و دانشجویان ایرانی و خارج از کشور است.

این مجله که با همکاری «انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران»، «انجمن علمی جامعه شناسی سیاسی ایران» و «قطب علمی ارتباطات اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی» منتشر می‌شود، می‌کوشد تا بهترین و برجسته‌ترین مقالات را در حوزۀ روزنامه‌نگاری و ارتباطات (ارتباطات بین‌المللی، روابط عمومی، مدیریت رسانه، سیاست‌گذاری رسانه‌ای، اقتصاد رسانه، تاریخ مطبوعات و رسانه، حقوق رسانه، ادبیات و روزنامه‌نگاری، تبلیغات، افکار عمومی، شبکه‌های اجتماعی، هوش مصنوعی) و همچنین در زمینه میان‌رشته‌ای به چاپ برساند.

عباس اسدی، مدیر گروه روزنامه‌نگاری و مدیریت رسانه دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی در این زمینه گفت: ژوزف هالدن، سوبروتو میهیر چاندرا روی، اریک لو، ژولداسبکو ف آکبوتا نیازوف، بلند سن، اسماعیل کاظم‌اف، یحیی کمالی‌پور و علی محمدی اعضای هیئت تحریریه بین‌المللی این نشریه بین‌المللی را تشکیل می‌دهند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: انتخاب عنوان «علوم خبری» برای این مجله به این دلیل بوده که نخست روزنامه‌نگاری را فراتر از تکنیک، به عنوان یک علم به جامعه علمی معرفی می‌کند. دوم، سایر حوزه‌ها و رشته‌های علمی مرتبط با حوزه روزنامه‌نگاری را مورد توجه قرار می‌دهد و به تقویت حوزه میان‌رشته‌ای هم کمک می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: در بهار ۱۴۰۴ این نشریه موفق به کسب رتبه «ب» بر اساس آیین‌نامه نشریات علمی (مصوب نهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۸) در ارزیابی سال ۱۴۰۳ شده است.

سردبیر و مدیرمسئول این مجله خاطرنشان کرد: علوم خبری هم‌اکنون در پایگاه اطلاعاتی ابسکو، پایگاه اطلاعات نشریات کشور (مگیران)، پایگاه مجلات تخصصی نور (نورمگز) و پورتال جامع علوم انسانی کشور نمایه می‌شود.

اسدی در پایان گفت: مجلۀ علوم خبری همواره پیرو قوانین اخلاق در نشر بین‌المللی بوده است و از همه پژوهشگرانی که در مسیر تولید دانش همگامی تلاش می‌کنند درخواست می‌شود تا در همین راستا قدم بردارند. محققان و پژوهشگران برای ارسال مقالات علمی خود می‌توانند به آدرس www.mjourcom.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار