۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ۱۹:۲۹
کد خبر: ۳۰۶۰۴۶

به گزارش عطنا به نقل از وب‌سایت دانشگاه مالی مسکو، در راستای توسعه مشارکت‌ها و همکاری‌های بین‌المللی و برنامه استاد مهمان، نشست برخطی با حضور احسان اکرادی، استادیار دانشگاه علامه طباطبائی، ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۴، در دانشگاه مالی مسکو برگزار شد.

دکتر اکرادی در این نشست سخنرانی خود را با موضوع «یکپارچه‌سازی مدیریت جانشین‌پروری و برنامه‌ریزی مسیر پیشرفت شغلی» ارائه کرد.

وی در این نشست به بیان مفاهیم «برنامه‌ریزی جانشین‌پروری، برنامه‌ریزی جایگزینی، عوامل مؤثر بر برنامه‌ریزی جانشین‌پروری، برنامه‌ریزی مسیر پیشرفت شغلی، مراحل برنامه‌ریزی مسیر پیشرفت شغلی» پرداخت.

استادیار دانشگاه علامه طباطبائی گفت: برنامه‌ریزی مسیر پیشرفت شغلی بر اهداف و آمال فردی متمرکز است، در حالی که برنامه‌ریزی جانشین‌پروری با هدف تضمین تداوم و موفقیت مستمر سازمان با شناسایی و توسعه رهبران آینده است.

وی همچنین، در ابتدا تاریخچه و تکامل مفهوم جانشین‌پروری را بررسی قرارداد و سپس چرایی و چگونگی یکپارچه‌سازی آن‌ها را تشریح کرد. در پایان نیز مزایای یک رویکرد یکپارچه را نشان داد، و تاکید کرد: بدون برنامه‌ریزی مسیر پیشرفت شغلی، برنامه‌ریزی جانشین‌پروری یک فهرست خواسته‌ها و یا خیال خام است؛ و بدون برنامه‌ریزی جانشین‌پروری، برنامه‌ریزی مسیر پیشرفت شغلی به سان نقشه‌راهی می‌ماند که سرانجامی ندارد.


برای مطالعه خبر به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.fa.ru/university/structure/scientific-educational-departments/snmk/prchk/news/programma-priglashennyy-professor-ekradi-ekhsan

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار