۲۲ اسفند ۱۴۰۳ ۱۳:۳۳
کد خبر: ۳۰۵۹۶۹

عطنا- نشست هم‌اندیشی فعالان فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی و آیین تقدیر از برگزیدگان هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت همراه با ضیافت افطاری، روز سه‌شنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۳ از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی در محل سالن دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه برگزار شد.

دکتر فائز دین‌پرست، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و علمی در شکوفایی استعداد‌های جوانان و آینده‌سازان ایرانی اشاره کرد و گفت: در دنیای امروز، داشتن مدرک تحصیلی به تنهایی نمی‌تواند موفقیت افراد را تضمین کند بلکه داشتن مهارت و توانمندی سبب تمایز افراد از دیگران و موفقیت آن‌ها می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه فعالیت‌های غیررسمی و جانبی در دانشگاه به اندازه یا حتی بیشتر از آموزش‌های رسمی اهمیت دارند، افزود: انجمن‌های علمی یکی از بستر‌های تعمیق آموزش و ایجاد ارتباطات چندجانبه است.

نشست هم‌اندیشی فعالان فرهنگی دانشگاه/ تقدیر از برگزیدگان هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه دانشگاه به توسعه فعالیت‌های انجمن‌های علمی علاقه‌مند است و اولویت در فعالیت‌های فرهنگی، به تقویت و توسعه این انجمن‌ها اختصاص دارد، اعلام کرد: بر اساس تصمیم گرفته شده، از سال آینده، نقش انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی به صورت رسمی در ساختار تصمیم‌گیری فرهنگی دانشگاه لحاظ خواهد شد و نمایندگانی از این انجمن‌ها در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی دانشگاه شرکت خواهند کرد.

دکتر دین‌پرست همچنین به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی در بخش دانشگاهی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اشاره کرد و از دانشجویان خواست تا از این نمایشگاه بازدید کنند.

دکتر حسین میرزائی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این نشست با ابراز خرسندی از حضور فعال و پرانگیزه دانشجویان در این رویداد، بر اهمیت فعالیت‌های فوق برنامه و داوطلبانه دانشجویان تأکید کرد و گفت: مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی، نقش مهمی در ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه دانشگاهی دارد.
نشست هم‌اندیشی فعالان فرهنگی دانشگاه/ تقدیر از برگزیدگان هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکتوی با قدردانی از تلاش‌های دانشجویان در حفظ و گسترش فرهنگ و هنر در دانشگاه، خاطرنشان کرد: حضور دانشجویان در انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی و همکاری و تعامل میان آن‌ها و کارشناسان فرهنگی می‌تواند به ایجاد محیطی پویا و خلاق در دانشگاه کمک کند.

دکتر میرزایی همچنین به نقش استادان و مشاوران در حمایت از فعالیت‌های دانشجویی اشاره کرد و افزود: از استادان، مشاوران و کارکنان معاونت فرهنگی که در فراهم کردن بستر مناسب برای رشد استعداد‌های دانشجویان تلاش می‌کنند، قدردانی می‌کنم.

در ادامه نشست، سید وهاب امت‌محمدی، دبیر مجمع انجمن‌های علمی دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی به نمایندگی از دانشجویان، به بیان مسائل و مشکلات در حوزه‌های مختلف پرداخت و درخواست‌های دانشجویان فعال فرهنگی را مطرح کرد. «استقرار کارشناس فرهنگی در دانشکده‌های خارج از پردیس مرکزی»، «اختصاص امتیازات علمی به دانشجویان فعال فرهنگی»، «تعیین یک مشاور از بین دانشجویان برای رئیس دانشگاه»، «تجهیز استدیو تولید محتوا» و «توجه به جشنواره بین‌الملی سلامت دانشجویان» برخی از این درخواست‌های دانشجویی بود.

نشست هم‌اندیشی فعالان فرهنگی دانشگاه/ تقدیر از برگزیدگان هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت


در پایان نیز با اهدای لوح و هدایایی از دانشجویان برگزیده هفدهمین جشنواره بین المللی حرکت و استادان مشاور آن‌ها تقدیر شد. همچنین جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

اسامی برگزیدگان هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت:
- انجمن علمی دانشجویی روابط عمومی: برگزیده حوزه رقابتی سکوی حرکت
- انجمن علمی دانشجویی روابط عمومی: برگزیده حوزه رقابتی محتوای دیجیتال
استاد مشاور: دکتر قدسی بیات
دبیر انجمن: سیدوهاب امت محمدی
اعضای شورای مرکزی: سوگل رزاقی، فاطمه رجب‌زاده، فاطمه فرهادی٬نیا و غزل غضنفری

- انجمن علمی دانشجویی روان‌شناسی و آموزش کودکان استثنایی: برگزیده بخش آموزش‌محور
دبیر انجمن: محمدحسن آقایی

- اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی حقوق کشور: اتحادیه برگزیده
به دبیری سیدرضا هاشمی، دبیر انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه علامه طباطبائی

عکاس: حسام کوچک‌زاده

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها