۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ۱۳:۰۴
کد خبر: ۳۰۵۹۶۶

عطنا- ضیافت افطاری ماه مبارک رمضان خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی، شامگاه دوشنبه، ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۳، با حضور دکتر شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه، حجت‌الاسلام صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، هیئت رئیسه و جمعی از استادان، کارکنان، دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها در مسجد امام علی (ع) دانشگاه علامه‌طباطبائی، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، هیئت امام علی (ع) و همکاری معاونت دانشجویی برگزار شد.

دکتر احمدوند در این مراسم ضمن قدردانی از برگزار کنندگان ضیافت افطاری و آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای حاضران در ماه مبارک رمضان، گفت: ضیافت‌های رمضانیه در آیین و اندیشه اسلامی ما، یک سنت بسیار خوبی است. این سنت اسلامی، همیشه در همه ماه‌های مبارک رمضان گرامی داشته شده و در همه محافل و مجامع این ماه جایگاه مهمی دارد؛ البته گرامیداشت این سنت در محیط‌های علمی با لطف و صفای بیشتری همراه است. برگزاری ضیافت‌های رمضان در کنار اجرای سنت‌ها، موجب رشد معنوی همه ما خواهد شد.

وی با بیان اینکه ویژگی‌های مثبت زیادی را می‌توان برای چنین جمع‌ها و نشست‌هایی برشمرد، افزود: برگزاری این مراسم‌ها به جز تاثیرعبادی و معنوی، موجب تقویت روابط اجتماعی نیز می‌شود. امروزه با توجه به شرایط، کمتر پیش می‌آید که خانواده‌ها بتوانند گرد هم جمع شوند و این مراسم فرصتی است تا خانواده‌ها در کنار عبادت‌ها، نیایش‌ها و توسل‌هایی که خواهند داشت، گرد هم بودن و انجام کار‌های مشارکتی را نیز با همدیگر تمرین کنند.

حجت‌الاسلام اکبری اقدم نیز در این ضیافت با گرامیداشت یاد و نام امام خمینی (ره)، شهدای جبهه مقاومت و همه کسانی که در مسیر اعتلای اسلام تلاش کرده‌اند، گفت: ماه رمضان به عنوان ماه قرآن و بندگی معرفی شده است و در این ماه مبارک تلاوت قرآن در محافل خانوادگی بسیار اهمیت دارد.

وی با اشاره به نقش مهم نهاد خانواده در اعتلای فرهنگ اسلامی، خواستار توجه بیشتر به این نهاد در جامعه شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی همچنین با یادآوری ایام رحلت حضرت خدیجه (س)، به ویژگی‌های بارز این شخصیت بزرگ و کار‌های ایشان در گسترش اسلام پرداخت و در ادامه بر لزوم پیروی از آموزه‌های اسلامی تأکید کرد.

 

 

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها