۱۹ اسفند ۱۴۰۳ ۱۱:۰۱
کد خبر: ۳۰۵۹۵۹

عطنا- شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی؛ ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی، مهم‌ترین رویداد علوم انسانی و اسلامی کشور، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با مشارکت بنیاد ملی نخبگان و کمیسیون ملی یونسکوـ ایران و به همت پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

جشنواره بین‌المللی فارابی با هدف شناسایی استعدادها، آثار و نظریه‌های برتر، روش‌ها و طرح‌های جدید در پژوهش، در رشته‌های علوم انسانی و اسلامی، نسبت به تشویق و معرفی آثار برتر، به جامعه علمی و نخبگانی مبادرت می‌ورزد. دبیرخانه دائمی جشنواره از استادان، پژوهشگران، دانش‌آموختگان و صاحبان آثار علمی، دعوت می‌کند تا همچون دوره‌های قبل، در شانزدهمین دوره این رویداد بزرگ و تأثیرگذار علمی، حضور فعال داشته باشند.

فراخوان شانزدهمین دوره جشنواره فارابی منتشر شد

بر این اساس در بخش داخلی جشنواره بین‌المللی فارابی، آثار و تحقیقات، در شانزده گروه علمی «اخلاق، ادیان و عرفان»، «تاریخ، جغرافیا و باستان شناسی»، «حقوق»، «زبان، ادبیات و زبان‌شناسی»، «علوم اجتماعی و علوم ارتباطات»، «علوم‌اقتصادی، مدیریت و علوم مالی»، «علوم تربیتی، روان‌شناسی، علوم رفتاری و علوم ورزشی»، «علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای»، «علوم قرآنی، تفسیر و حدیث»، «فقه و اصول»، «فلسفه، منطق و کلام»، «مطالعات نظری فناوری اطلاعات، اطلاع‌رسانی و کتابداری»، «مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)»، «مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی» و «مطالعات میان‌رشته‌ای» و «کمیته علوم انسانی اسلامی (مقالات)» دریافت می‌شوند.

آثار مورد پذیرش جشنواره در پنج قالب اصلی شامل: «کتاب پژوهشی» (نسخه فیزیکی/ فایل الکترونیک)، «گزارش نهایی پژوهش» (طرح پژوهشی)، «رساله دکتری»، «پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد» و «مقالات پژوهشی (صرفاً با موضوع علوم انسانی اسلامی)» است.

آثاری که از ابتدای فروردین ۱۴۰۰ تا پایان اسفند ۱۴۰۲ منتشر و یا پایان یافته‌اند، می‌توانند در این دوره از جشنواره شرکت کنند. تمامی پژوهشگران حوزه علوم انسانی و اسـلامی می‌توانند با مراجعه به وبگاه جشنواره به نشانی www.farabiaward.ir آثار علمی خود را ثبت کنند.

زمان دریافت آثار دوره شانزدهم جشنواره بین‌المللی فارابی، از بیستم اسفندماه ۱۴۰۳ تا دهم اردبیهشت ماه سال ۱۴۰۴ است.

گفتنی است ثبت آثار در سامانه جشنواره در دو قالب حقیقی و حقوقی است؛ بدین معنا که علاوه بر اینکه استادان، محققان، دانش‌آموختگان و صاحبان آثار علمی درخور، خود می‌توانند نسبت به ثبت آثار در سامانه اقدام نمایند، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، انجمن‌های علمی، گروه‌های علمی آموزشی و پژوهشی و ناشران محترم نیز چنانچه اثری را واجد شایستگی لازم می‌دانند، به معرفی و ثبت آثار پیشنهادی مبادرت ورزند و زمینه شناسایی آثار فاخر را فراهم کنند.

 

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها