عطنا- پژوهشکدهٔ فرهنگ و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در هفته دوم اسفندماه ۱۴۰۲، ششمین دورهٔ مدرسهٔ روش تحقیق علامه طباطبایی را با تمرکز بر روش‌های کیفی برگزار می‌کند.

عناوین این دور عبارتند از:

-کارگاه آنلاین «روش‌شناسی علوم شناختی» (به زبان انگلیسی) توسط "دکتر جرمی شیرمر" (استاد دانشگاه ملی استرالیا)

-کارگاه حضوری «آشنایی با کاربردهای متفاوت نظریه در پژوهش»  توسط "دکتر ابراهیم برزگر" (عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبائی)

-کارگاه حضوری «مهارت مسأله‌شناسی با رویکرد شناختی» توسط "دکتر عباسعلی رهبر" (عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبائی)

-کارگاه حضوری «تحلیل تصویر»  توسط "دکتر سیدجمال‌الدین اکبرزاده جهرمی" (عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبائی )

زمان: هفته دوم اسفندماه ۱۴۰۲

اطلاعات تکمیلی در سایت پژوهشکدهٔ فرهنگ و ارتباطات به نشانی ذیل اعلام خواهد شد: