۲۱ خرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۱۴
کد خبر: ۳۰۴۹۷۴

عطنا - داود حسین‌پور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به ارتباط دستگاه‌های دولتی با دانشگاه‌ها و نیاز آنها به تحقیقات دانشگاهی گفت: تصور ما این است که فرهنگ تحقیقاتی در دستگاه‌های اجرایی نسبت به گذشته بسیار بهتر شده. خوشبختانه احساس نیاز و مراجعه به دانشگاه در طول سال 1401 با استقبال خوبی مواجه شده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه‌های امضا شده بین دانشگاه و دستگاه‌های دولتی افزود: نزدیک به 43 تفاهم نامه بین دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی مختلف به درخواست خود دستگاه‌ها امضا شده است. مسائلی همچون بیمه، مسائل امنیتی، حقوقی، اقتصادی و روانشناسی که حاصل استقبال خوب دستگاه‌ها است.

معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از دو اقدام دانشگاه جهت انجام پژوهش‌های هدفمند نام برد و گفت: دانشجوی پسا دکتری، صرفا یک نیاز تحقیقاتی دستگاه دولتی را به دانشگاه می‌آورد و روی آن کار می‌کند. یعنی موضوع رساله را دستگاه دولتی معرفی می‌کند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات به منظور ایجاد رساله‌های هدفمند، دکترای پژوهش محور است. در واقع فرد با پروژه و نیاز سازمان می‌آید؛ یکسال تا یکسال و نیم بر روی موضوعی که کشور به آن نیاز دارد، تحقیق و پژوهش انجام می‌دهد و ورودش به دانشگاه نیز بر اساس همان پروژه است. همچنین اساتیدی که هدایت رساله را به عهده دارند در آن حوزه تخصص دارند.

حسین‌پور تصریح کرد: در راستای هدفمندی طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه و رساله‌ها عمدتا به سمت حل مسائل اساسی کشور حرکت می‌کنند و عمده فعالیت‌های تحقیقاتی ما تقاضا محور و مسئله محور است.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار