۰۴ خرداد ۱۴۰۱ ۰۷:۴۷
کد خبر: ۳۰۳۸۸۲

عطنا- نماهنگ سرود سلام فرمانده حدود هفت دقیقه و ۳۸ ثانیه است و ترجیع‌بند «سلام فرمانده، سلام از این نسل غیور جامانده، سلام فرمانده، سید علی دهه‌ی نودی‌هاشو فراخوانده» در آن تکرار می‌شود. این نماهنگ با زیرنویس در کشور‌های پاکستان و لبنان نیز هم‌خوانی شده است.

در این سرود نام شخصیت‌هایی از قبیل شهید سردار قاسم سلیمانی، آیت‌الله محمدتقی بهجت و میرزا کوچک خان جنگلی مطرح می‌شود. مضمون شعر سلام فرمانده و کیفیت موسیقی آن واکنش‌های مختلفی در پی داشته است.

سازندگان سرود سلام فرمانده مخاطب هدف را خوب شناسی کردند

ابوذر روحی مداح و خواننده سرود سلام فرمانده درباره اهداف و مضمون این سرود گفته که مضمون ابیات سلام فرمانده درخور نیاز‌های روز نوجوانان در عصر جهاد تبیین است و در بحث امام زمان (عج) همیشه از انتظار، دل‌تنگی و منتظر صحبت شده، ولی در سلام فرمانده به مسائل بخشش و آمادگی قرار گرفتن در صف یاران امام و سربازی آقا توجه شده است.

دراین‌باره شاهید مظفری، قائم‌مقام معاونت صدای رسانه ملی با بیان اینکه سازندگان سرود سلام فرمانده مخاطب هدف را خوب شناسایی کردند، گفت: یکی از نکات مهم برای جذب و اقبال بیشتر در تهیه محصولات فرهنگی طراحی مبتنی بر نیازها و ویژگی‌های مخاطب است که این موضوع در سرود سلام فرمانده به‌خوبی رعایت شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کارهای فرهنگی از قبیل سرود سلام فرمانده کم است و در این حوزه ظرفیت بالایی وجود دارد، افزود: مضمون اصلی شعر سلام فرمانده در مورد امام زمان علیه‌السلام است که این موضوع قسمت گسترده‌ای از جامعه را همراه می‌کند و فقط محدود به بخش خاص از مخاطب نیست.

مظفری اظهار کرد: در کلیپ‌ها که پخش شد اکثر بچه‌ها هنگام خواندن سرود سلام فرمانده گریه می‌کنند، این سرود با احساسات سروکار دارد و ریتم آن به‌یادماندنی است.

وی با بیان اینکه یک محصول فرهنگی برای تأثیرگذاری نیاز به کار رسانه‌ای قوی دارد، عنوان کرد: برای این سرود کار رسانه‌ای خوبی انجام شد، افراد صاحب‌نام پای‌کار آمدند و ابزارهای رسانه و فضای مجازی همراه بودند، همچنین کارهای میدانی در نقش‌جهان، استادیوم آزادی و برنامه‌هایی ازاین‌دست هم بسیار تأثیرگذار بودند.

قائم‌مقام معاونت صدای رسانه ملی اظهار کرد: این سرود موضوع و ریتم بسیار خوبی دارد اما امروزه دیگر در فضای مجازی باید کپسولی کار کرد، این سرود می‌توانست مدت‌زمان کمتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه ابزارهای رسانه‌ای جزیره‌ای عمل می‌کنند و به همین جهت بهره‌وری پایین است، تصریح کرد: متأسفانه نگاه راهبردی در مدیران متولی رسانه‌های جبهه انقلاب وجود ندارد و همچنین شبکه‌سازی انجام نمی‌شود.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار