۱۷ فروردين ۱۴۰۱ ۱۲:۰۰
کد خبر: ۳۰۳۷۰۳

عطنا- معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت و گوی اختصاصی با عطنا گفت: امروز از مراکز رشد دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان قطب علوم انسانی کشور بازدید داشتیم. تعداد زیادی واحد فناور و شرکت های دانش بنیان در این مراکز مستقر هستند.

وی ادامه داد: حدود 51 درصد از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های کشور، دانشجویان علوم انسانی و هنر هستند. بنابراین باید برای اشتغال این افراد فکری شود. مراکز رشد و نوآوری و پارک های علم و فناوری بسترهای مناسبی برای ایجاد شغل برای دانش آموختگان این حوزه ها هستند.

دکتر خیرالدین اظهار کرد: خوشبختانه دانشگاه علامه طباطبائی در این زمینه پیشرو بوده و امیدواریم به عنوان فناوری نرم در حوزۀ علوم انسانی و اجتماعی وارد شود. همچنین ان‌شاءلله در پی راه اندازی و تصویب مجوز پارک علم و فناوری این دانشگاه هم هستیم.

دانشگاه علامه‌طباطبائی پیشرو در راه‌اندازی واحدهای فناور و نوآور در حوزۀ علوم انسانی است/ پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی راه‌اندازی می‌شود

دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم در گفت و گوی اختصاصی با عطنا اظهار کرد: تصور خیلی ها بر این است که حوزۀ علوم انسانی نمی تواند وارد استارتاپ‌ها، نوآوری ها و... شود. ولی با توجه به گزارش های رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و شناختی که از حوزۀ علوم انسانی داریم مشخص شد که می توان همپای رشته های فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و... در این زمینه ها فعالیت کرد.

وی ادامه داد: این فضای دانش بنیان ها و شرکت های فناوری و نوآوری در زمینۀ علوم انسانی باید توسعه پیدا کند و می تواند الگوی پویای خوبی برای سایر دانشگاه های علوم انسانی کشور باشد. همچنین این فضا می تواند به دانشجویان این رشته ها و تولید علم نافع کمک کند.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار