متن پیام نوروزی دکتر معتمدی به نقل از روابط عمومی دانشگاه به این شرح است:

"به‌نام خداوند بخشنده مهربان"
پیامبر(ص): «اذا رأیتُم الرَّبیعَ فَاکثِروُا ذِکْرَ النُّشُورَ»

سـال جدیـد به قـدوم موسـم ربیع آراستـه گشتـه و درختـان به خلعـت نـوروزی قبـای سبـز در برگرفتـه و  کـلاه شکوفــه بر سر نهـاده‌اند.

فرارسیدن عید نوروز و تقارن آن با ماه‌های پرفضیلت شعبان و رمضان را به دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبائی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی برای همه مردم سرزمینمان ایران اسلامی باشد. این دگرگـونی شگرف طبیعـت فرصتـی است برای اندیشیـدن انسـان به عظمت کبـریایی خالق هستی، نو شدن و تجدید حیات تا خویشتن خـویش را از نسیـان و غفلـت رهایـی بخشـیم.

امید سال نـو که مقـارن با ایـام شـادی مـاه شعبـان و جشن ولادت منجی عالم بشریت مهدی موعود(عج) اسـت، به همـت همدلی و تلاش اعـضای خـانواده پـرمهـر دانشگـاه علامه طباطبائی، رهـاوردی نیکـو از سرافـرازی و سربلنـدی را بـرای کشـور عزیـزمان به ارمغـان آورد.

از درگاه الهی صحـت، سلامـت، سعادت و موفقیت روزافزون یکایـک اعضـای خانـواده بـزرگ دانشگـاه علامه طباطبائی را مسئلت می نمایم. ان شاءالله در سال 1401 شاهد برطرف شدن بیماری کرونا و حضور پرنشاط استادان، دانشجویان و کارکنان در فضای دانشگاه باشیم.

دکتر عبدالله معتمدی
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام