عطنا - جدول برنامه های "هفته پژوهش و فناوری و مدرسه پاییزه دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی" منتشر شد.

این برنامه ها از چهارشنبه 17 آذر ماه تا پنج شنبه اول دی ماه با مشارکت اساتیدی از دانشگاه علامه طباطبایی و دیگر کشورهای جهان برگزار می شوند و دسترسی آنلاین به همه آنها نیز امکان پذیر است.

اعلام برنامه های هفته پژوهش دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی

برنامه های مذکور در قالب کارگاه، نشست، کرسی ترویجی و غیره برگزار می شوند که از جمله آنها می توان به از تاب آوری تا تجربه؛ بررسی فرآیند تعامل تاریخی ایرانیان با بیماری های واگیر، تحلیل معنایی حروف اضافه در متن ادبی بر اساس معناشناسی شناختی، فارابى و خرد ایرانى؛ كشمكش عقل و دین، مبانی اولیه ترجمه ادبی فرانسه به فارسی، با تمركز بر ترجمه رمان، نگاهی گذرا به تحول علوم انسانی در ایران، آشنایی با آزمون سطح زبان چینی، آموزش مهارت های زبان رسمی اداری روسی، دوزبانگی در ایران: فرصت و تهدید؟، سازه های قرضی در زبان فارسی، آموزش 4.0 پیشرانی برای تحقق انقلاب چهارم صنعتی، كاربر زبان در تقابل با زبان، درآمدی به پدیده شناسی ارزش در نزد ادموند هوسرل، معرفی خدمات مجموعه كتابخانه ای دانشگاه و جریانهای معاصر در مطالعات ترجمه اشاره کرد.

برای مطالعه فهرست کامل این برنامه ها بر روی این لینک کلیک کنید.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام