به گزارش عطنا به نقل از مهر، مهدی احسانیان گفت: درحال حاضر دانشگاه های های کشور آیین نامه های مختلفی در حوزه های پژوهشی دارند بنابراین هریک از این آیین نامه ها جهت خاصی را دنبال می کند.
وی افزود: در جلسات معاونان پژوهشی ۱۳ دانشگاه برتر کشور برنامه داریم با بررسی آیین نامه های پژوهشی دانشگاه ها بستری را فراهم کنیم تا دانشگاه ها روند تقریبا مشترکی را درخصوص آیین نامه های پژوهشی دنبال کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر اضافه کرد: اگر بتوانیم روند همگام سازی آیین نامه های پژوهشی دانشگاه های بزرگ را دنبال می کنیم قادر خواهیم بود در حوزه پژوهش به دستاوردهای مفیدتری دست یابیم.
احسانیان تاکید کرد: تصمیماتی که در جلسات معاونان پژهشی ۱۳ دانشگاه برتر گرفته می شود می تواند برای دیگر بخش های آموزش عالی و دیگر دانشگاه های کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.