کارگاه آموزشی میز مرجع الکترونیکی با حضور کتابداران مجموعه کتابخانه های دانشکده که پاسخگوی میز مرجع می‌باشند در بخش خدمات مرجع الکترونیکی کتابخانه مرکزی برگزار شد.

به گزارش عطنا، با برگزاری این کارگاه آموزشی از این پس افزون بر کتابخانه مرکزی دانشگاه، کتابخانه های دانشکده‌ای نیز به این خدمات پیوستند.

تمامی کاربران از هر نقطه دنیا می توانند به صورت پیوسته (آنلاین) با کتابداران کتابخانه مرکزی و و کتابخانه‌های داشکده‌ای تعامل داشته و پرسشهای خود را مطرح نمایند.

برای دسترسی به این خدمات کافی است به سایت کتابخانه دیجیتالی مراجعه نموده و سپس بر روی آیکن میز مرجع الکترونیکی کلیک نمایید. در حال حاضر ساعت ارائه خدمات کتابخانه مرکزی از این طریق از ساعت 8 صبح الی 19 عصر بوده و سایر دانشکده‌ها از 8 صبح الی 17 عصر این خدمات را ارائه می دهند.

Maja