photo_2019-12-04_16-10-53

نشست هماهنگی و آمادگی تیم برتر جهاد دانشگاهی و دانشگاه علامه طباطبائی جهت شرکت در هشتمین دوره مسابقات کشوری مناظرات دانشجویی با حضور دکتر موسوی، رئیس جهاد دانشگاهی علامه طباطبائی، مهندس ملوندی، معاون فرهنگی، دکتر محمدتقی زاده، سرپرست تیم مناظرۀ ثامن الحجج و ثلاثی، دبیر اجرایی مسابقات در دفتر رئیس جهاد دانشگاهی علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در ابتدای این نشست، کارگاه آموزشی با موضوع «چگونگی ارائه موفق در مسابقات مناظره» توسط دکتر سعیدی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و از داوران دوره های اخیر مسابقات مناظره برگزار شد.

در این کارگاه، موضوعاتی از جمله، تکنولوژی ذهن، اعتماد به نفس، فنون مذاکره، زبان بدن، زبان صورت، توصیه های تغذیه ای و... مطرح شد.

در ادامۀ این نشست، حاظران به بحث و تبادل نظر پیرامون حضور موفق در مرحله کشوری مسابقات پرداختند.

گفتنی‌ است تیم ثامن الحجج، نماینده دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان تیم برتر مسابقات منطقه ای تهران و البرز در مرحله کشوری این مسابقات که 30 آذر الی 2 دی ماه در دانشگاه تهران برگزار می شود در جمع 12 تیم برتر حضور خواهد داشت.

همچنین در این نشست، سارا سپهبد، نیما حمیدی، میلاد تهرانی و محمد معین جوادی از اعضای تیم ثامن الحجج حضور داشتند.