۰۶ شهريور ۱۳۹۸ ۱۹:۵۶
مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی

پنج دانشگاه برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینۀ نشریات دانشجویی با توجه به آمار برگزیدگان این دانشگاه ها در جشنواره نشریات دانشجویی کشور (تیتر 11) معرفی شدند.

به گزارش عطنا، دانشگاه شیراز با 26 رتبه برگزیده، دانشگاه فردوسی با 17 رتبه برگزیده، دانشگاه علامه طباطبائی با 14 رتبه برگزیده، دانشگاه شهید بهشتی با 10 رتبه برگزیده و دانشگاه تهران با 7 رتبه برگزیده، پنج دانشگاه برتر وزارت علوم در این دور از جشنواره نشریات دانشجویی کشوری بودند.

گفتنی است، دانشگاه علامه طباطبائی در این دوره از جشنواره موفق شد هر سه رتبۀ برتر در زمینه نشریات علمی تخصصی علوم انسانی را کسب کند.

بر اساس این گزارش، نسترن پیركفاش با نشریه دولت یار، رتبه اول، فرامرز مژدكانلو با نشریه گزاره، رتبه دوم و زهرا شهریار با نشریه چهریزه رتبه سوم این بخش را کسب کردند.