گروه پژوهشی مطالعات بنیادین قرآن دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی، سومین نشست تخصصی خود را با عنوان راهکارهای قرآنی و عترتی مقابله با بزه خیانت در امانت 26 بهمن ماه جاری برگزار می‌کند.
به گزارش عطنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، این نشست در راستای پیگیری اهداف پژوهشی دانشگاه در کمک به حل مسائل و مشکلات کشور و در محورهای مفهوم شناسی و تحلیل محتوایی و ارائه راهکارهای قرآنی و عترتی در حل معضل بزه خیانت در امانت، با حضور استادان و صاحبنظران این حوزه برگزار می‌شود.
طی این نشست دکتر شعبان پور، دکتر رهبرپور، دکتر اسماعیل تبار و دکتر طاهری به ارائه دیدگاه‌های خود خواهند پرداخت.
لازم به ذکر است این برنامه از ساعت 10 تا 12 بیست و ششم بهمن در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی واقع در بزرگراه شهید چمران – بلوار دریا – خیابان علامه طباطبائی جنوبی برگزار خواهد شد.