نعمت‌الله ایرانزاده، معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی

با حکم حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی، نعمت الله ایران زاده، رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی عضو شورای علمی و برنامه ریزی گسترش زبان فارسی و ایران شناسی در دانشگاه ها و مراکز علمی خارج از کشور شد.

به گزارش عطنا، در حکم انتصاب ایران زاده آمده است:

با عنایت به دانش و تجربیات ارزندۀ جناب عالی در زمینۀ آموزش و گسترش زبان و ادبیات فارسی در کشورهای مختلف به مدت سه سال به عنوان عضو شورای علمی و برنامه ریزی گسترش زبان فارسی و ایران شناسی در دانشگاه ها و مراکز علمی خارج از کشور این مرکز منصوب می شوید.

امید است با بهره گیری از اندیشه و رایزنی روشنگرانه و تاثیرگذار جناب عالی و دیگر اعضای محترم شورا، بتوانیم موضوع مهم و ارجمند گسترش زبان و فرهنگ ایرانی را پیش از بیش پی بگیریم و گام های والاتر و درخشان تری برداریم. بهروزی و سربلندی شما در خدمت به جامعۀ علمی کشور و به ویژه گسترش زبان فارسی در جهان را از درگاه خداوند دانش و بینش آرزو دارم.