tafel toefl

مدیریت آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه علامه طباطبائی در راستای ارتقاء مهارت های زبانی دانشجویان و فراگیران آزاد «دورۀ آمادگی آزمون تافل» برگزار می کند.

به گزارش عطنا به نقل از ایرنا، در راستای ارتقاء مهارت های زبانی دانشجویان و فراگیران آزاد «دورۀ آمادگی آزمون تافل» این دوره، از 4 بهمن ماه سال جاری به مدت 80 ساعت در روزهای پنج شنبه و جمعه، ساعت 9 الی 13 برگزار خواهد شد.

هزینۀ دوره 880 هزار تومان است و 20 درصد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در نظر گرفته شده است.

علاقمندان می توانند تا 29 دی ماه سال جاری با مراجعه به سامانه آموزشی این مرکز به نشانی www.otc.atu.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

در صورت کسب حد نصاب نمرۀ آزمون، به فراگیران مدرک قابل قبول زبان در دانشگاه علامه طباطبائی اعطا می شود و این مدرک مورد تأیید معاونت آموزشی برای دانشجویان دورۀ دکترا است.