IMG_7943

نشست معاونان دانشجویی دانشگاههای برتر کشور به میزبانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اتاق شورای ریاست این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه، این نشست با حضور دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر ریاضی مدیرکل دانشجویان داخل سازمان دانشجویان و مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

IMG_7914

این گزارش حاکی است، این گردهمایی که با هدف بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه‌ها، تدوین و تنظیم سیاست‌های کلی برای اداره بهتر حوزه دانشجویی و دستیابی به راهکارهای بهتر برای رفع مشکلات بر اساس نقشه جامع عملی کشور، هم اندیشی و هم فکری در انتقال تجارب مدیریتی به منظور دست‌یابی به یک مدل کارآمد در دانشگاه ها تشکیل شد.

بر اساس این گزارش، آقایان دکتر سلیمی رئیس دانشگاه، دکتر ریاضی مدیر کل دانشجویان داخل سازمان دانشجویان و مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان و دکتر حسین سلیمی بجستانی به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود در این خصوص پرداختند.

IMG_7925