116169475سوالات_و_پاسخنامه_کلیدی_کنکور_زبان_97

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: ساعت ۲۴ فردا پنجشنبه ۱۵ آذر آخرین مهلت ثبت نام در آزمون ورودی دوره دکترا (نیمه متمرکزPh.D ) سال ۱۳۹۸ است.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، حسین توکلی، گفت: آزمون ورودی دوره دکترا (نیمه متمرکز Ph.D) سال ۱۳۹۸ برای پذیرش در دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در روز جمعه سوم اسفند برگزار می‌شود.

وی افزود: مهلت ثبت نام در آزمون ورودی دوره دکترا (نیمه متمرکزPh.D)  سال ۱۳۹۸ تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۱۵ آذر ۹۷ تمدید شده است.

توکلی خاطرنشان کرد: تا ساعت ۸ صبح امروز چهارشنبه ۱۴ آذرماه تعداد ۱۲۷ هزار و ۶۴۴ نفر در آزمون ورودی دوره دکترا (نیمه متمرکز Ph.D ) سال ۱۳۹۸ ثبت نام کرده‌اند.

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: ثبت‌نام برای آزمون ورودی دکترا (نیمه متمرکز Ph.D ) سال ۱۳۹۸ منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org انجام خواهد پذیرفت.

توکلی یادآور شد: دفترچه راهنمای ثبت نام حاوی رشته‌ها، ضرایب دروس و گرایش‌ها در ۷ گروه آموزشی و ۲۴۵ کد رشته امتحانی بر روی سایت سازمان سنجش منتشر شده است.

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: پذیرش دانشجو در ۲۴۵ کد رشته امتحانی این دوره از آزمون دکترا شامل ، ۶۲ کد رشته در گروه علوم انسانی، ۴۶ کد رشته در گروه علوم پایه، ۶۰ کد رشته در گروه فنی مهندسی، ۳۵ کد رشته در گروه کشاورزی و منابع طبیعی، ۷ کد رشته در گروه هنر، ۲۶ کد رشته در گروه دامپزشکی و ۹ کد رشته در گروه زبان‌های خارجی انجام می‌گیرد.