بازدید معاون وزیر علوم از خوابگاه دانشجویی شهید گلعذاری دانشگاه علامه

مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان از خوابگاه دانشجویی  پسرانه شهید گلعذاری دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار عطنا، در این بازید که به مناسبت هفته دانشجو و گرامیداشت 16 آذر‌ برگزار شد، همچنین محمدرضا علم، معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی این دانشگاه، حمیدرضا مقامی، مدیر امور دانشجویی، عبدالله نژدساعی، معاون مدیر امور دانشجویی، مهدی‌وجدانی‌همت، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، علی صفری، معاون اداره خوابگاه‌های دانشجویی، سامان رحمانی، مدیر امور رفاه دانشجویان این دانشگاه و سیدرضا موسوی‌نیا، معاون اداری و مالی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه حضور داشتند.

در این مراسم ابتدا سجاد امیدپور، دبیر شورای صنفی خوابگاه دانشجویی شهید گلعذاری به بیان برخی از مشکلات و مطالبات دانشجویان خوابگاهی پرداخت و سپس دکتر سلیمی، دکتر صدیقی و یزدان‌مهر پیرامون تجهیز شدن خوابگاه‌ها و اعطای تسهیلات بیشتر به دانشجویان خوابگاهی صحبت کردند.

در ادامه مسئولان وزارت علوم و دانشگاه علامه طباطبائی از سالن بدنسازی، محل توزیع غذا و تعدادی از اتاق‌های دانشجویان به‌صورت سرزده بازدید کردند و ضمن تبریک هفته دانشجو با دانشجویان پیرامون مشکلات آنها به گفت‌وگوی صمیمی و دوستانه پرداختند.

گفتنی است در پایان این بازدید به دانشجویان خوابگاه دانشجویی شهید گلعذاری یک شاخه گل اهدا شد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید

عکس: احمدرضا نوروزی-عطنا