به گزارش عطنا و به نقل از ایرنا، حسین سالار آملی روز شنبه اظهار کرد: این موارد همکاری در یادداشت تفاهم همکاری های بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین امروز به امضای روسای جمهوری هر دو طرف رسید.

وی گفت: بیانیه مشترک 'مشارکت جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین» در قالب چندین ماده؛ نقشه راه گسترش و تعمیق همکاری های مشترک تهران – پکن را در حوزه های 'سیاسی'، ' همکاری اجرایی'، 'انسانی و فرهنگی'، 'قضایی، امنیتی – دفاعی' و ' منطقه ای و بین المللی' مشخص کرده است.

chin

قائم مقام وزیر علوم افزود: طرفین در این تفاهم نامه خواستار افزایش همکاری ها در زمینه آموزش عالی و دانشگاهی، تبادل استاد و دانشجو، همکاری های علمی و انتقال فناوری های نوین و انجام پروژه های مشترک هستند.

رییس مرکز همکاری های بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: چین به عنوان کشوری راهبردی در زمینه همکاری های علمی به شمار می رود.

بر اساس این گزارش، جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین ظهر امروز ( شنبه) در راستای تعمیق و تحکیم مناسبات و همکاری های مشترک، 17 سند و یادداشت تفاهم همکاری امضا کردند.

این اسناد همکاری در حضور دکتر حسن روحانی و 'شی جین پینگ' رییسان جمهوری ایران و چین، توسط مقامات عالی رتبه دو کشور امضا شد.