تودیع و معارفه رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی

مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مسؤلان، استادان و دانشجویان در سالن شهید بهشتی این دانشکده برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، در این مراسم که 21 آبان‌ماه برگزار شد، جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، هیئت‌رئیسه این دانشگاه، کارمندان و برخی از دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی حضور داشتند.

در این نشست حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، محمدرضا ضیائی‌بیگدلی، استاد حقوق بین‌الملل و مؤسس دانشکده حقوق و علوم سیاسی علامه، جواد کاشانی، رئیس جدید دانشکده علوم حقوق علوم سیاسی دانشگاه علامه و سیدمنصور میرسعیدی رئیس قبلی این دانشکده به سخنرانی پرداختند.

در پایان این نشست با اهدای لوح سپاس به سید منصور میرسعیدی، از زحمات او در جایگاه رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی تقدیر و جواد کاشانی به‌جای وی منصوب شد.

گفتنی است، سیدمنصور میرسعیدی، عضو هیئت علمی گروه جزا و جرم‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی و جواد کاشانی، عضو گروه حقوق خصوصی و اقتصادی این دانشگاه است.

گزارش کامل این نشست در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این برنامه همراه باشید؛

عکس: علی اکبریان‌میمند-عطنا