مراسم استقبال از نو‌ ورودی‌های کارشناسی رشته حقوق دانشگاه علامه

مراسم استقبال از دانشجویان نو ورودی مقطع کارشناسی رشته حقوق  با حضور استادان این گروه علمی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم‌ سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزارشد.

به گزارش خبرنگار عطنا، انجمن علمی-دانشجویی حقوق روز یکشنبه، 29 مهرماه در مراسمی از دانشجویان کارشناسی تازه وارد این رشته استقبال کرد.

در این برنامه که در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم‌ سیاسی برگزار شد، ضمن اجرای مسابقه و شعرخوانی دانشجویان، دکتر سید منصور میرسعیدی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی و عضو هیئت علمی این دانشکده به سخنرانی برای دانشجویان پرداخت.

در ادامه دکتر محمدرضا رهبرپور، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم ‌سیاسی و دکتر سیدرضا موسوی‌نیا، معاون اداری و مالی دانشکده در سخنانی از این رشته برای دانشجویان گفتند.

علی زهره، دبیر انجمن علمی- دانشجویی نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این انجمن از دانشجویان نو ورودی خواست تا در برنامه‌های آن مشارکت فعال داشته‌باشند.

با گزارش تصویری این برنامه همراه باشید؛

عکس: علی اکبریان میمند-عطنا