به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، این دانشگاه سعودی مبلغ دو میلیون دلار به عنوان رشوه به یک موسسه در استرالیا پرداخته تا جایگاه آن را در میان دانشگاه‌ها و رتبه بندی‌های جهانی ارتقا دهند.

این سازمان به وزارت آموزش عربستان گفت به این هزینه‌های مالی مفرط که نوعی فساد و تلف کردن هزینه به حساب می‌آید واکنش نشان دهد. همچنین بررسی‌ها حاکی از آن است که این دانشگاه پیش از این هم با مشارکت در دیگر فعالیت‌های مجرمانه، خلاف‌هایی را مرتکب شده است. این دانشگاه در عین حال با سازمان مبارزه با فساد عربستان در مورد مطالب منتشر شده در رسانه‌های این کشور مبنی بر وقوع این تخلف و فساد همکاری نمی‌کند.

به گزارش عرب نیوز، در رتبه بندی‌های موسسه QS از دانشگاه‌های جهان در سال 15-2014 میلادی 9 دانشگاه عربستان وجود داشته‌اند.