nezam beinolmelal

چهارمین همایش بین‌المللی نظام بین‌الملل، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در مرکز همایش‌های دانشگاه علامه طباطبائی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری شبستان، چهارمین همایش بین‌المللی نظام بین‌الملل، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران ۲۸ و ۲۹ آبان ماه در مرکز همایش‌های دانشگاه علامه طباطبائی تهران برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش، این همایش از سوی دانشگاه علامه طباطبائی تهران در چهار محور «رهیافت نظری به سیاست خارجی»، «تحولات جهانی و سیاست جمهوری اسلامی ایران»، «تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران»، «دولت دوازدهم و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» و با حمایت امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی و مرکز استراتژیک ریاست جمهوری و همکاری دانشگاه‌ها و سازمان‌های فعال در عرصه سیاست خارجی برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است مهلت ارسال مقالات به این همایش تا 20 آبان ماه است.