poster-russia_31808

دومين همايش بین‌المللی گفت‌وگوهای فرهنگی ايران و روسيه به ميزبانی دانشگاه علامه طباطبائی اول آبان ماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از دانشگاه علامه طباطبائی، دكتر سعيد شكوهی، عضو هیئت‌علمی موسسه آموزش عالی بیمه اکو و دبير علمی این همايش ضمن اعلام این خبر اعلام داشت: دومین همایش بین‌المللی گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و روسیه به‌صورت مشترك توسط دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی سن‌پترزبورگ، اول آبان ماه سال جاری با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

او ادامه داد: این همایش به همت گروه مطالعات منطقه‌ای موسسه آموزش عالی بیمه اکو و گروه زبان روسی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و با حضور استادان و صاحب‌نظرانی از دانشگاه‌های داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

دکتر شکوهی هدف این همایش یک‌روزه را گسترش و تحکیم پیوندهای فرهنگی و سیاسی ایران و روسیه برشمرد و اضافه کرد: ارزش‌های فرهنگی مشترک تمدن‌های ایران و روسیه در جهان مدرن؛ فرهنگ، شخصیت و تحلیل رهیافت‌های نظری در ایران و روسیه؛ تحلیل تأثیر متقابل فرهنگی ایران و روسیه؛ روابط فرهنگی میان ایران و روسیه معاصر؛ تحلیل فرصت‌ها و موانع فرهنگی موجود برای گسترش همکاری‌های ایران و روسیه؛ ارتباطات تمدنی میان ایران و روسیه؛ بین‌المللی سازی آموزش عالی تحلیل حوزه‌های همکاری میان ایران و روسیه؛ مفاهیم فلسفی مشترک میان ایران و روسیه و تحلیل فرصت‌ها و موانع مطالعه زبان فارسی در روسیه و زبان روسی از محورهای دومین همایش در ایران است.

دبیر علمی همایش، حضور استادانی از دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی سن‌پترزبورگ، دانشگاه دولتی زبان‌شناسی مسکو، دانشگاه دولتی اوستیای‌شمالی، دانشگاه دولتی داغستان، دانشگاه دولتی چلیابینسک و دانشگاه تولا را در این همایش اعلام کرد و افزود: همایش به دو زبان فارسی و روسی روز سه‌شنبه یکم آبان ماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۹ در محل سالن كنفرانس كتابخانه مركزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است دوره اول همایش گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و روسیه سال ۱۳۹۵ و در سن‌پترزبورگ برگزار شد.