9_31248

آیین استقبال از دانشجویان نو ورود مقطع کارشناسی از سوی فعالان فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه با شور و اشتیاق برگزار شد.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، آیین استقبال از دانشجویان نو ورودی مقطع کارشناسی یکم و دوم مهرماه جاری در سطح کلیه دانشکده‌های دانشگاه و با حضور نمایندگان تشکل‌های دانشجویی، فعالان فرهنگی دانشکده‌ها و هیئت اصحاب عاشورایی با هماهنگی و نظارت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. در این آیین استقبال تشکل‌ها و نهادهای فرهنگی و مذهبی فعال در دانشگاه ضمن معرفی و تبیین فعالیت‌های خود به ثبت نام و عضوگیری از علاقه‌مندان پرداختند.

همچنین در این آیین واحد «خانواده و دانشگاه» معاونت فرهنگی و اجتماعی با هدف سنجش میزان آشنایی و علاقه دانشجویان نو ورود به رشته تحصیلی خود، بررسی وضعیت چشم‌انداز آینده شغلی از نگاه دانشجویان، نیازسنجی از دانشجویان برای ورود به بازار کار و آگاهی از نیازهای مهارتی آنان به اجرای طرح پایش پرداخت.