۱۷ شهريور ۱۳۹۷ ۱۰:۰۰
سلیمی بجستانی در مراسم اختتامیه اولین مدرسۀ تابستانی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از آغاز فعالیت شورای صنفی این دانشگاه از مهرماه خبر داد.

به گزارش عطنا به نقل از آنا، حسین سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: انتخابات شورای صنفی دانشگاه علامه طباطبائی، دیر برگزار شد و در خرداد توانستیم شورای صنفی را سروسامان دهیم.

وی افزود: البته در برخی خوابگاه‌ها و دانشکده‌ها نیز کاندیدا به حدنصاب مجاز نرسید ولی به‌هرحال این شورا فعالیت خود را از مهرماه آغاز می‌کند.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی تصریح کرد: اعضای شورای صنفی باتجربه هستند؛ مسئولین دانشگاه و اعضای شورا نیز توانسته‌اند تعامل خوبی با یکدیگر برقرار کنند.

سلیمی بجستانی در پایان گفت: به همراه اعضای شورای صنفی دانشگاه از خوابگاه‌ها بازدید خواهیم کرد تا بدانند در تابستان چه اقداماتی در خوابگاه‌ها صورت گرفته است.