به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی، با توجه به اینکه امروزه علوم ورزش و تربیت بدنی محتاج رهایی از فضای نظری و تئوریک و ورود به فضای واقعی و عملی ورزش دارد.متخصصان و خبرگان حوزه رفتار حرکتی گرایش به تولید علم و تدریس کتب در این زمینه پیدا کرده است.

یکی از این کتب ارزشمندی که در زمینه تحلیل عملکرد در ورزش وجود دارد کتابی است که توسط هوخز و فرنکز (2015) نگاشته شده است. در این کتاب مبانی تحلیل عملکرد با زبان بسیار شیوا و عملی تبیین شده و به عنوان یک منبع درسی ارزشمند در اکثر دانشگاههای جهان در حال تدریس می باشد.این کتاب در حال حاضر توسط دکتر احسان زارعیان از اساتید گروه آموزشی رفتار حرکتی در حال ترجمه است،که به زودی در اختیار دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه قرار خواهد گرفت.

* :