جشنواره دانشجویان نمونه سال ۹۴ با همکاری وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری به منظور معرفی دانشجویان مراکز آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

IMG09270617

به گزارش عطنا، تالیف، گردآوری و ترجمه کتاب از جمله شاخص‌های پژوهشی در انتخاب دانشجوی نمونه است.
دانشجویان در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، کارشناسی ارشد پیوسته، دکترای حرفه‌ای و دکترای تخصصی بالینی می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند و دانشجویانی که بتوانند امتیاز لازم را کسب کرده و در دانشگاه به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب و معرفی شوند، به‌عنوان دانشجوی نمونه به دبیرخانه مرکزی دانشجوی نمونه کشوری معرفی خواهند شد.
کمیته‌‌های ارزیابی در دانشگاه‌ها در سه بخش آموزشی، پژوهشی و فرهنگی تشکیل و در پنچ گروه کشاورزی و دامپزشکی، علوم انسانی، هنر، فنی و مهندسی و علوم پایه به بررسی امتیازات دانشجویان می‌پردازند.
دانشجویان می‌توانند تا دهم بهمن‌ماه فرم‌های پیوست‌ را تکمیل و به واحدهای مربوطه ارسال کنند.
آیین تجلیل از دانشجویان نمونه سال 1394، اسفندماه سال جاری در دانشگاه تهران و مرحله کشوری آن دهه نخست اردیبهشت ۱۳۹۵ با حضور رئیس‌جمهوری برگزار خواهد شد.
برای دریافت فایل آپین نامه ابلاغی اینجا کلیک کنید.