به گزارش عطنا، مهدخت بروجردی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات  و مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم در ابتدای مراسم گشایش دانشکده ارتباطات در نامه ای خطاب به دکتر معتمدنژاد گفت: استاد عزیز ما امروز دومین سالگرد خاموشی شما را در دانشکده مستقل ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار کردیم. دانشکده ای که همیشه آرزوی آن را داشتی، امروز دانشکده ما در محلی روشن، بزرگ در منطقه خوش آب و هوای دهکده المپیک برپا شده است. استاد عزیز شما نیز در این دانشکده اتاقی واقع در طبقه چهارم دارید گرچه اتاق کوچکی است اما بزرگی شما آن را روشن کرده است. استاد اینجا همه چیز خوب است و فقط جای شما خالی است. امروز ما و همه دانشجویان خوشحالیم که رویاهای شما درباره‌ی داشتن دانشکده‌ای مستقل به تحقق رسیده است و همه اینها را مدیون استاد سلیمی هستیم .

او ادامه داد: ما به گوشه ای از رویاهایمان رسیده ایم و به شما قول می دهیم که فارغ از تنگ نظری ها، صاف و ساده گامی در توسعه ارتباطات کشور برداریم. امروز همه چیز برای این کار مهیا است و امید داریم که روزی در حوزه علوم ارتباطات در عرصه بین المللی بدرخشیم. با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت/ با هر چه رود نام تو را می توان سرود.

منبع: شفقنا