IMG_2212

دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم اکنون با حضور در تحریریه عطنا و با انتشار این خبر رسماً از این سایت رونمایی کرد.

farhadi

عطنا که ۱۰ ماه از راه‌اندازی نسخه آزمایشی آن می‌گذرد، هم اکنون توسط دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در تحریریه خبر عطنا واقع در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی رسماً رونمایی شد.

دکتر فرهادی در این بازدید با اشاره به فعالیت و رونمایی از عطنا و افتتاح دانشکده ارتباطات نوشت: افتتاح دانشکده علوم ارتباطات و عطنا بر اصحاب رسانه مبارک باد.

اطلاع‌رسانی فعالیت‌های دانشگاه علامه طباطبائی به ویژه در حوزه های علمی و فرهنگی، تولید محتوا و پوشش اخبار حوزه ی علوم انسانی و اجتماعی کشور و گذراندن دوره های عملی مهارت آموزی دانشجویان دانشکده ارتباطات با مدیریت تیم دانشجویی از جمله اهداف تاسیس عطنا است.

در این دیدار دکتر امید معاون اداری ـ مالی وزیر، دکتر عبدالحسین فریدون مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، جمعی از اساتید و مسئولان دانشگاه علامه و اعضای هیئت علمی دانشکده ارتباطات دکتر فرهادی را همراهی می کنند.

* :