7

روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی جوابیه‌ای را درباره خبر بازگشت دانشجویان ستاره دار به این دانشگاه به دفتر روزنامه ایران ارسال کرده است. در تیتر خبر، به هیچ‌وجه موضوع بازگشت دانشجویان ستاره دار مطرح نبوده است.
این عبارات از مصاحبه دکتر صحرایی معاون محترم دانشجویی دانشگاه که در متن خبر به آن اشاره نشده است می‌تواند در تبیین دقیق موضوع راهگشا باشد: «در سه سال اخیر اسامی تعدادی از دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی به دانشگاه علامه طباطبایی اعلام شده است که ادامه تحصیل آنها به علت تخلف انضباطی در مقطع قبلی منوط به سپردن تعهد بوده است و صرفاً با گرفتن تعهد از این دانشجویان فرصت تحصیل برای آنها فراهم شده و خوشبختانه هیچ یک از این دانشجویان از تعهد خود عدول نکرده و کاملاً در چارچوب ضوابط به تحصیل خود ادامه داده‌اند.» همچنین نقل قول از دکتر صحرایی در خصوص وضعیت کمیته انضباطی دانشگاه به این شرح نیازمند اصلاح است که: «از زمان دولت یازدهم، هیچ دانشجویی در دانشگاه علامه تخلف سیاسی یا امنیتی یا اخلاقی حاد نداشته است.»