۱۴ مرداد ۱۳۹۷ ۱۷:۵۹
آزمون تعیین سطح فارسی‌آموزان خارجی مدرسه تابستانه دانشگاه علامه طباطبائی

آزمون تعیین سطح شرکت‌کنندگان نخستین مدرسه تابستانه آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی در مرکز آزفای این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، بعد از موفقیت‌های دانشگاه علامه طباطبائی در برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبان کشورهای مختلف که معمولا در تابستان برگزار می‌شود، این دانشگاه تصمیم گرفت از این پس این دوره‌ها را با عنوان «مدرسه تابستانه آموزش زبان فارسی» برگزار کند.

از این رو، نخستین دوره آموزش زبان با این عنوان زیر نظر مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی با نام اختصاری «آزفا» صبح شنبه، 13 مردادماه با برگزاری آزمون ورودی و تعیین سطح دانشجویان خارجی کشورهای مختلف آغاز به کار کرد.

در  این دوره آموزشی که از ۹ مرداد تا ۱۰ شهریور در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود و با برنامه‌های متنوع آموزشی و فرهنگی همراه است، شرکت‌کنندگانی از کشورهای مختلف از جمله عراق، روسیه و چین حضور دارند.

مراسم افتتاحیه این دوره را اینجا می‌توانید ببینید.

با گزارش تصویری این آزمون همراه باشید؛

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا