۲۸ شهريور ۱۳۹۴ ۱۴:۳۷

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی درباره تکمیل‌ظرفیت این دانشگاه گفت: «تکمیل‌ظرفیت در حقیقت یک شانس و احتمال مجدد برای پذیرش داوطلبان است. زمانی که ظرفیت مصوب یک رشته‌محل در مرحله اول اعلام قبولی تکمیل نشود، این احتمال وجود دارد تا افراد بتوانند در تکمیل‌ظرفیت در رشته محل مورد علاقه‌شان پذیرش شوند.»
مجتبی علوی فاضل به «ایسکانیوز» گفت: «همه افرادی که در مرحله اول پذیرفته شده یا پذیرفته نشده‌اند، این امکان را دارند، چنانچه ظرفیت رشته‌ای تکمیل نشده باشد، دوباره در تکمیل ‌ظرفیت شرکت کنند.»
او ادامه داد:«مورد بعدی این است که دانشجو در رشته‌ای که هم‌اکنون قبول شده ثبت‌نام کرده است و در تکمیل‌ظرفیت رشته‌ای که بیشتر دوست دارد ظرفیت برای پذیرش وجود دارد. با وجود اینکه دانشجو ثبت‌نام خود را در محل اول قبولی انجام داده است،اما می‌تواند انتخاب کند که در محل قبولی اول یا در قبولی تکمیل‌ظرفیت پذیرش نهایی خود را انجام دهد.»
علوی فاضل در ادامه درباره دانشجویانی که در آزمون‌های دانشگاه قبول نشده‌اند، گفت: «حالت سوم هم این است که داوطلبی اصلا در هیچ‌کدام از رشته محل‌های انتخابی خود قبول نشده است. در تکمیل‌ظرفیت آن مقطع مورد نظر،دانشگاه اعلام می‌کند که داوطلبانی که قبول نشده‌اند هم می‌توانند در تکمیل‌ظرفیت رشته‌هایی که ظرفیت‌شان کامل نشده است، شرکت کنند.»
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «بنابراین تکمیل‌ظرفیت نوعی از تسهیلات است که دانشگاه قرار می‌دهد و همه داوطلبان می‌توانند مانند یک انتخاب مجدد تصمیم‌گیری کنند.»