چهارمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بامحورهای کندوکاو در فراز و فرود تحولات تاریخی ایران، قابلیت ها وسرمایه های ماندگار ملی وارزیابی وضع موجود و آینده پژوهی و فرجام شناسی، در روزهای 30 و31 اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد شد.

به گزارش عطنا به نقل از مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ، هدف این کنفرانس واکاوی علل و عوامل بنیادین مؤثر در فرآیند پیشرفت ایران در گستره زمانی گذشته، حال و آینده است. کندوکاو در فراز و فرود تحولات تاریخی ایران، ارزیابی روند پیشرفت جاری کشور با توجه به فرصت ها، چالش ها و سرمایه های ماندگار ملی وارائه تصویری آینده پژوهانه در افق یکصد ساله از محورهای اصلی این کنفرانس محسوب می‌شوند.

به اطلاع پژوهشگران ارجمند می‌رساند که با توجه به موارد متعدد درخواست های جامعه دانشگاهی، آخرین مهلت ارسال مقالات به چهارمین کنفرانس الگوی ایرانی اسلامی ایرانی پیشرفت تا پایان بهمن ماه 93 تمدید گردید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مراجعه نمایید.