۲۷ شهريور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱
IMG08172168

به گزارش عطنا،شورای سیاستگذاری نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی آخرین مهلت ثبت نام در این جشنواره را تا 20 مهرماه و آخرین مهلت دریافت آثار را تا 30 مهرماه تمدید کرد.این تصمیم به دلیل استقبال گسترده فعالان نشریات دانشجویی و درخواست‌های متعدد مبنی بر تمدید مهلت ثبت نام و دریافت آثار اتخاذ شده است.

کلیه فعالان نشریات دانشجویی که تاکنون موفق به ثبت نام نشده اند می‌توانند تا 20 مهرماه نسبت به ثبت نام در وب‌سایت جشنواره به نشانی www.titr9.ir اقدام و پس از طی فرایند ثبت نام بر اساس ضوابط شرکت در جشنواره، آثار و نشریات خود را به دبیرخانه ارسال نمایند.

به گزارش روابط عمومی جشنواره،نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی با رویکردی آینده‌نگر و توسعه محور و با هدف شناسایی استعدادهای برتر و تقویت پتانسیل‌های موجود در این بخش و معرفی آن و همچنین تقدیر از تلاش‌های مجاهدت‌گونه دانشجویان فعال در عرصه نشریات دانشجویی برگزار می‌گردد.

منبع: ایسنا