۲۴ شهريور ۱۳۹۴ ۱۷:۴۸
amouzesh

به گزارش حوزه علمی- آموزشی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، مراسم اختتامیه کارگاه های تابستانی مرکز آموزش با مشارکت گسترده بیش از سه هزار دانشجو و با حضور مسئولین کشوری و دانشگاه روز ۲۵ شهریور ماه برگزار می‌شود.

این جشن در سالن ورزشی دانشگاه واقع در پردیس مرکزی از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور مقامات کشوری، اساتید برجسته، هنرمندان، دانشجویان و شرکت کنندگان کارگاه های مذکور برگزار می گردد.

در این مراسم گواهی پایان دوره کارگاه های تابستانی مرکز آموزش به شرکت کنندگان اعطا شده و قرعه کشی و اهدای جوایز به نفرات برتر از دیگر برنامه های این جشن است. همچنین مرکز آموزش بسته ای فرهنگی شامل فایل محتوای کارگاه های ارائه شده را به طور رایگان در اختیار شرکت کنندگان این جشن قرار خواهد داد.

طرح موفقیت آمیز دوره‌های مهارت افزا دانشگاه علامه طباطبائی (طرح حکمت) با حضور بیش از سه هزار نفر و مشارکت بیش از هشتاد تن از اساتید برجسته در تابستان سال جاری برگزار گردید.